El-cyklens mange fordele

Hos Smartmove kender vi vores elcykler, og vi er varme fortalere for såvel de almindelige, tohjulede varianter som dem med lad. Måske har du selv flirtet med tanken om at købe en cykel med elmotor men er måske alligevel ikke helt overbevist. Hvis det er tilfældet, kan du læse med i følgende indlæg, hvor vi ser lidt nærmere på el-cyklens mange fordele.

En el-cykel er lig med motion og mere energi

Måske tænker du, at en el-cykel er et dovent alternativ til de gode, gammeldags, pedaldrevne cykler. I så fald tager du fejl. For ganske rigtigt tillader den påmonterede elmotor cyklisten en pause fra den kontinuerlige trampen i pedalerne – men kun når det er nødvendigt.

Det er nemlig fuldt ud dit energiniveau og dit behov, der bestemmer, hvornår hjælpemotoren skal tage over. Dermed bliver du skånet for at møde gennemsvedt op på kontoret om morgenen med hjælp fra elmotorens assistance. Til gengæld kan du så overtage arbejdet på vejen hjem med god samvittighed.

Du kommer længere på en el-cykel

Hvis du hører til dem, der lader cyklen stå uberørt i cykelkælderen, fordi der er lidt for mange bakker og lidt for lang en distance at tilbagelægge på den daglige tur til og fra arbejde eller skole, bør du måske overveje en cykel med elmotor. El-cyklens hjælpemotor giver dig nemlig en væsentlig længere rækkevidde.

En el-cykel er bedre for miljøet

Ganske rigtigt tilbyder en bil mere plads. Til gengæld udleder den en forfærdelig masse CO2. Derimod er en el-cykels miljøbelastning skruet ned til et absolut minimum. Og hvis du vælger en udgave med lad, får du sågar plads til både børn og købmandsvarer. Dermed er der næsten ingen undskyldning for ikke at vælge cyklen fremfor bilen.

Mere viden

Hvis du vil høre mere om fordelene ved en el-cykel, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig også velkommen i butikken på Jagtvej 7, hvor du finder et bredt udvalg af dame– og herremodeller indenfor el-cykler.

Læs Smartmove’s anmeldelser på Google

Smartmove.dk har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.