Gode råd når du skal købe ny ladcykel

Danskerne har for alvor taget ladcyklen til sig. Og med god grund. For det karakteristiske transportmiddel er både miljøvenligt, nemt at parkere og praktisk for såvel børnefamilien som andre cykelentusiaster. Måske går du selv og overvejer at investere i en ladcykel – men undrer dig i samme ombæring over, hvor du skal starte. Fortvivl ej. I det følgende indlæg giver vi et par gode råd, du kan tage med dig, hvis du overvejer at købe en ladcykel.

Overvej dit behov

Skal cyklen bruges til at hente og bringe de små? Eller skal den tjene helt andre formål?

Hvis dens primære formål for eksempel er at transportere familiens yngste rundt i byen, kan du med fordel overveje at investere i en el ladcykel. De daglige ture til og fra institution eller skole med børnene ombord kan nemlig hurtigt dræne dig for energi, hvis dine ben skal gøre arbejdet alene. Men med en el ladcykel tager den påmonterede elmotor over, når dine ben står af, og ligeledes er der altid overskud til at forcere selv de mest stejle bakker.

Overvej, om du har brug for en ladcykel

Hvis du kan nikke genkendende til førnævnte scenarie, er du muligvis i målgruppen for en ladcykel. Og hvis du samtidig bor i en af landets større byområder, hvor besværlig og dyr bilparkering snarere er reglen end undtagelsen, er en ladcykel med elmotor muligvis også noget for dig. Men hvis din daglige transportballast begrænser sig til en rygsæk, bør du måske spørge dig selv, om en cykel med lad er nødvendig. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel overveje en af de mange andre elcykler, der findes på markedet.

Hvis du vil vide mere

Hos Smartmove kender vi vores elcykler, og derfor er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler flere gode råd til indkøb af ladcykel eller andre cykler.