Elektrisk cykel – et alternativt transportmiddel

En elektrisk cykel er et fornuftigt valg af transportmiddel, som kan erstatte bilen og den almindelig cykel. Du kommer hurtigere frem, samtidig med at du får masser af frisk luft.

En elektrisk cykel er et godt og sundt alternativ til bilen eller offentlig transport, hvor du får rig mulighed for at bevæge dig og få frisk luft. Elcyklen hjælper dig med at komme hurtigere frem uden for meget besvær og sved på panden. Bakkerne og modvinden vil ikke længere være en hindring i hverdagen med en elektrisk cykel som transportmiddel.

Hjælp til valg af elektrisk cykel

Det er vigtigt at prøvekøre de forskellige elektriske cykler, så du finder den helt rigtige model, der passer til dine behov. Smartmove er klar til at rådgive og vejlede dig om valget af elektrisk cykel, der passer til dine behov. Vi har fokus på de ting, du skal være opmærksom på ved køb, såsom kan cyklen cykle, hvis den løber tør for strøm? Skal der børn med på cyklen? Skal du køre meget langt, og i hvilket terræn? Hvor skal motoren placeres? Alt dette og mere vil Smartmove vejlede og rådgive om.

 Kan man få en elektrisk ladcykel?

Ja – det kan du! En elektrisk ladcykel er ideel til den travle børnefamilie, som skal hurtigt frem – for det kan godt blive en smule tungt i længden at cykle børnene rundt på en ladcykel. Derfor kan en elektrisk ladcykel være løsningen, så I stadig får frisk luft og motion om morgen og på vej hjem igen. Med en elektrisk ladcykel kan I lettere være spontane, det er bare op på cyklen og afsted ud i skoven eller på legepladsen.

Smartmove har et stort udvalg af kvalitetssikre elcykler og elektrisk ladcykel, som du kan finde på vores hjemmeside. På vores hjemmeside kan du læse mere om de enkelte modeller. Hos Smartmove finder du altid de bedste priser på landets førende elcykelmodeller.

Læs Smartmove’s anmeldelser på Google

Smartmove.dk har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.