Hvilken elcykel skal man vælge og købe?

Hvis du vil investere i en elcykel, er det vigtigt at klarlægge dine behov. Du skal kende dine kørselsbehov, så du ved hvilken hjælpemotor, du skal gå efter. Du skal have en idé om, hvor langt du egentlig skal køre på den elektriske cykel, hvor mange bakker du møder på din rute, og hvilket terræn du kører i.

7 ting du skal overveje, når du skal vælge elcykel

  • Skal du have en elcykel med centermotor, forhjulsmotor eller baghjulsmotor?
  • Find en batteristørrelse, der passer til dine behov, her skal du tænke på distance, terræn og cyklens vægt.
  • Er der mange bakker på din rute?
  • Skal du have børn med?
  • Søger du en sportslig cykel?
  • Hvad for noget udstyr har du brug for?
  • Er det kørsel i eller udenfor byen?

Du skal vælge en elcykel, der dækker dine behov – det er derfor en god idé at tage en snak med os hos Smartmove, som kan hjælpe dig på rette vej i forhold til din nye elcykel. Når du har fundet nogle modeller, der matcher dine behov, er det vigtigt at prøvekøre modellerne og mærke efter, om den føles rigtig, så du ikke får en cykel, der er for tung til dig.

Elcykel til overvægtige

Vil du gerne i gang med at cykle og bevæge dig? En elcykel er en god mulighed for dig, som gerne vil have frisk luft samtidig med, at du får motion – ved brug af elcykel som motionsform skåner du også din krop og dens led. På en elcykel kan du komme ud på længere cykelture, klare bakker og modvind uden problemer. Du skal gå efter en robust elcykel, som kan klare nogle ekstra kilo og undersøge, hvor meget vægt cyklen kan holde til – alt dette kan vi hjælpe dig med.

Hos Smartmove har vi elcykler fra forskellige fabrikanter – udforsk vores mange modeller.

Læs Smartmove’s anmeldelser på Google

Smartmove.dk har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.