Dame elcykel

En dame elcykel fra Smartmove er det perfekte transportmiddel til den designbevidste kvinde, som ønsker gode køreegenskaber, lang rækkevidde og en holdbar cykel af høj kvalitet.

Hos Smartmove har vi helt sikkert en dame elcykel, der passer til din smag og dine transportbehov – uanset om cyklen skal bruges til at pendle til og fra arbejde eller til en søndagstur i det fri. I butikken finder du desuden et stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr til din dame elcykel.

Få fornyet køreglæde med en dame elcykel i København

En dame elcykel giver dig de samme fordele som en almindelig damecykel – og lidt til. Med den diskrete elmotor, som er elegant integreret under cyklens bagagebærer, skal du aldrig bekymre dig om stejle bakker eller kraftig modvind. 

Elmotoren fornemmer selv, hvornår du har brug for ekstra kraft via en sensor og hjælper derefter til ved at sende kraft ud i pedalerne. Det giver ekstra energi til cykelturen – en dame elcykel vil helt sikkert give dig fornyet køreglæde.

Når du ikke har behov for hjælpemotoren, er det dine egne ben, der laver arbejdet – akkurat som på en almindelig cykel. Du bestemmer altså selv, hvornår du vil gøre arbejdet, og hvornår elmotoren skal hjælpe til.

Dame elcykel i elegant design

Med en dame elcykel fra Smartmove får du den bedste komfort, det mest elegante design og de bedste køreegenskaber. Vi sammensætter og importerer selv vores sortiment af cykler og tester selv alle modeller for at kunne sikre, at kvalitet og køreoplevelse er i top.  Alle cykler er udstyret med kraftige og holdbare motorer og batterier, der sikrer en langvarig køreglæde. Og selvfølgelig er designet holdt elegant og smukt.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken på Jagtvej 7 i København, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af elcykler. Hvis du har set dig lun på en bestemt dame elcykel i vores sortiment, tilbyder vi selvfølgelig en prøvetur, inden du bestemmer dig – vi har altid demomodeller af vores cykler i butikken.

Miljøvenlige transportløsninger i høj kvalitet

En dame elcykel er et CO2-neutralt og komfortabelt alternativ til andre transportmidler, du møder i trafikken. Hos Smartmove finder du altid et nøje udvalgt sortiment af elcykler med høj ydeevne, og det er vores mission at give vores kunder det bedste indenfor miljøvenlige transportløsninger.

Hvis du ønsker information om de enkelte modeller, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os – det er ganske uforpligtende.

Læs Smartmove’s anmeldelser på Google

Smartmove.dk har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.


dame elcykel billede 1dame elcykel billede 2dame elcykel billede 3