El ladcykel

En el ladcykel er den perfekte transportløsning til familien, der har brug for både fart, fleksibilitet og plads til børnene. Hos Smartmove finder du for eksempel Urban Arrow Familly, som er en elektrisk ladcykel med en kraftfuld motor, der gør den daglige transport til en leg. 

Det er vores mission at tilbyde vores kunder topmoderne og kvalitetsbevidste løsninger indenfor miljøvenlige, alternative og praktiske transportmidler. 

Vi importerer selv alle vores modeller fra nøje udvalgte producenter, og vi tester selv hver eneste el ladcykel-model, vi får ind af døren. Alle cykler er udstyret med kraftige motorer og batterier, der sikrer en langvarig køreglæde og en stor rækkevidde på cykelturene.                                                                                           

Mere energi og komfort i hverdagen med en el ladcykel i København

Hvis du har børn og bor i en større by, kender du måske til det dilemma, der opstår, når du skal vælge mellem bil og cykel. Muligheden for at komme hurtigt fra A til B, komfort og god plads til børnene er umiddelbart gode argumenter for at vælge bilen. Derimod er manglende parkeringspladser, tæt trafik og CO2-udledning gode grunde til at lade bilen stå og vælge cyklen i stedet.

Desværre byder cyklen også på et par ulemper som pladsmangel og trætte ben. Disse kan heldigvis nemt undgås ved at investere i en elcykel med lad fra Smartmove. En el ladcykel tilbyder nemlig både plads til børnene og fornyet energi til de daglige cykelture.

Cyklen er udstyret med et praktisk lad med aftagelig kaleche, som kan holde børnene tørre, og den kraftfulde elmotor gør cykelturene med de små til og fra skole, institution eller fritidsaktivitet til en nem og sjov oplevelse – med mere energi i hverdagen til følge. Samtidig tilbyder en el ladcykel fra Smartmove komfort og god affjedring. Og selvfølgelig er bremser og sikkerheden i top.

Prøv en elcykel med lad hos Smartmove

I vores butik i København finder du et stort udvalg af elcykler samt tilbehør og reservedele til din el ladcykel. Vi har altid demomodeller klar i butikken, og du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi og prøve en elektrisk ladcykel, inden du bestemmer dig. Tag gerne børnene med på en tur, så du får den fulde fornemmelse af, hvordan en el ladcykel kan gøre hverdagen som forælder lidt nemmere.

Spørgsmål omkring en elektrisk ladcykel?

Vi hører også gerne fra dig på mail eller telefon, hvis har spørgsmål vedrørende køb af el ladcykel, inden du besøger os i butikken på Jagtvej 7 i København.

Læs Smartmove’s anmeldelser på Google

Smartmove.dk har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.


el ladcykel