Elcykler

Hos Smartmove forhandler vi kvalitets elcykler, der er nøje udvalgt hos førende producenter.

  • Vi tester selv cyklerne og sikrer, at køreoplevelsen er i top.
  • Vi fører kun kvalitets elcykler i flotte designs
  • Alle cykler har kraftige motorer og batterier, der sikrer lang rækkevidde.

Du kan udforske de forskellige modeller herunder. Vi har noget til ethvert behov. Bemærk alle vores priser er inkl. batteri.

Nyhed Haibike Sduro Trekking 4.0/ 18.995

 

På en elcykel vil du føle, at det er dig selv der kører, bare hurtigere, lettere og sjovere. Elcykler er en unik måde til at komme hurtigt fra A til B på en miljøvenlig måde, der samtidig giver dig motion efter behov. Du bestemmer selv hvor meget af arbejdet dine ben skal udføre.

Elektriske cykler tilbyder de samme fordele som almindelige cykler. Forbedret sundhed og helbred gennem frisk luft og motion kombineret med lave og miljøvenlige transportomkostninger. Den virkelige fordel kommer til udtryk op ad bakker og i modvind, og tilføjer en langt større rækkevidde. Oplever du smerter i knæ eller har du astma kan en elcykel forbedre dine muligheder for at komme ud i naturen og få frisk luft. Pendler du til og fra arbejde på en elcykel, er der mindre risiko for at du kommer svedig frem.

Elektriske cykler giver ikke bare afkorter transporttiden, de udvider også radius betragteligt, så det er muligt at komme længere omkring. Er du pendler, vil du elske altid at have medvind på de daglige ture frem og tilbage fra arbejde. Elcykler er for alle unge som ældre – Mærk suset…!

Vi leverer altid færdigsamlede cykler gratis på hele Sjælland. Til øvrige landsdele leveres cyklerne med fragtfirma.

Læs Smartmove’s anmeldelser på Google

Smartmove.dk har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser